De Klussenier Richard Engel

De Klussenier Richard Engel
De Klussenier Richard Engel

Celesta 25
3068 HH Rotterdam

Dien uw aanvraag in »

010 421 96 07
06 3331 6064
richardengel@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 58185178

Mijn werk

Even voorstellen

Ik ben Richard Engel, ik ben geboren en getogen in Schiedam. Inmiddels woon ik samen met mijn vrouw en dochter in Rotterdam Alexanderpolder.

Ik ben al ruim 23 jaar werkzaam in de bouwsector. Begonnen als werkplaats timmerman/machinaal houtbewerker en mezelf opgewerkt tot allround timmerman. Ik ben werkzaam geweest bij verschillende kleine aannemers in verschillende takken van de branche, bijvoorbeeld in het burgerwerk, nieuwbouw, renovatie, restauratie en de utiliteitsbouw. Hier heb ik erg veel ervaring opgedaan. Vervolgens ben ik mezelf naast mijn werk verder gaan ontwikkelen. Waardoor ik na het behalen van mijn MBO diploma, nog enige tijd werkzaam ben geweest als meewerkend uitvoerder.

Door een bedrijfssluiting ben ik werkloos geworden. Via het tv-programma “Help, mijn man is klusser” kwam ik bij de Klussenier terecht. Door de formule die deze franchiseorganisatie hanteert, kon mijn wens in vervulling gaan: Mijn eigen klusbedrijf met ondersteuning van een organisatie.  Mooier kan het niet.

Ik doe klussen in en rond het huis, bijvoorbeeld inbraakpreventie, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Maar natuurlijk kunt u ook voor al uw timmerwerk, de verbouwing van uw badkamer of keuken of zolder bij mij terecht.

Waarom u uw opdracht aan mij toe kunt vertrouwen? Op het gebied van verbouwen ben ik erg veelzijdig. Met mijn ervaring, vakmanschap en kennis kan ik uw wens verwezenlijken tot een goed resultaat. Daarnaast denk ik graag met u mee en ik verzorg uw verbouwing van A tot Z, zo heeft u altijd één aanspreekpunt.

Neem gerust contact op om te informeren of ik iets voor u kan betekenen.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Rotterdam voor:

 • Op de Geberit vakopleiding heb ik kennis genomen van de basis van vuilwaterafvoertechniek in woningen volgens normering van NEN 3215.
 • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
 • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
 • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
 • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
 • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

 • Badkamer verbouwen of installeren
 • Toilet renoveren of installeren
 • Timmerwerk
 • Dakraam plaatsen
 • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Rustige man wist wat hij deed uit Capelle aan den IJssel

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...